rreth nesh
historiku kantinËs
zanafilla
vlerËsime
produktet
 
  konjak
  raki
  fërnet
  ponç
album
markat & patentat
të rejat e fundit
kontaktet

“ADOL” sh.p.k. është pronare e 60 etiketave të trashëguara nga Kombinati Ushqimor „ALI Kelmendi“ dhe prodhuese potenciale e po kaq produkteve.

“ADOL” sh.p.k. është i vetmi subjekt i autorizuar ligjërisht nga organet kopetente shtetërore shqiptare për prodhimin dhe ambalazhimin e konjakut “ Gjergj Kastrioti Skënderbeu”.

Esencat e pijeve alkolike që prodhohen  në këtë kantinë janë natyrore. Ato sigurohen nga përpunimi i bimëve e frutave të ndryshme të florës shqiptare e të huaj.

DONI "SKENDERBEU"-n ORIGJINAL!

NXITONI NE KANTINEN TONE! 
Terms and Conditions  /  Privacy Statement  / Linke te tjere  / Ndihma  / Harta
Deizajni: Vatra / Programimi: ShqiperiaCom / © 2005 ADOL Shpk
eXTReMe Tracker