rreth nesh
historiku kantinËs
zanafilla
vlerËsime
produktet
album
markat & patentat
të rejat e fundit
kontaktet
  "ADOL" sh.p.k. është pronare e 9 markave tregtare : 

" Gjergj Kastrioti Skënderbeu" Konjak (vizatim dhe fjalë)AL/M/1993/, No i Regjistrimit : 2-45-2 .

"Gjergj Kastrioti Skënderbeu" Brandy (vizatim dhe fjalë) AL/M/95/00133, No i Regjistrimit : 10313 .

Dy marka " Gjergj Kastrioti Skënderbeu" konjak - SPECIAL"(vizatim dhe fjalë) AL/M/04/00104, No i Regjistrimit : 10318 dhe AL/M/04/00105, No i Regjistrimit : 10319 .

Fërnet "ADOL"(vizatim dhe fjalë) AL/M/04/00101, No i Regjistrimit : 10315 .

Fërnet "ADOL" - Special "(vizatim dhe fjalë) AL/M/04/00100, No i Regjistrimit : 10314 .

Raki Moskat "ADOL" (vizatim dhe fjalë) AL/M/04/00102, No i Regjistrimit : 10316 . "

Ponç Portokalli "ADOL"(vizatim dhe fjalë) AL/M/04/00103, No i Regjistrimit : 10317 .

"Gjergj Kastrioti Skenderbeu "(fjalë) AL/M/2000/00256, No i Regjistrimit : 8148 per klasën 33.

"ADOL" sh.p.k. është pronare e patentës për prodhimin e konjakut "Gjergj Kastrioti Skënderbeu" : AL-P-1994-00036 dhe e patentës ĄPije alkolike dhe procesi i prodhimit të saj" : AL-P-2000- 00126.

Për markën tregëtare të konjakut " Gjergj Kastrioti Skenderbeu ", "ADOL" sh.p.k. është çertifikuar nga Organizata Botërore për Pronësinë Intelektuale (W.I.P.O).

No i Regjistrimit Ndërkombëtar: 848976. Shtetet ku shtrihet mbrojtja e markës: Bosnje-Herzegovinë, Bullgari, Kinë, Kroaci, Kubë, Maqedoni, Federatë  Ruse, Monako, R.P.Democratike e  Koresë, Rumani, Sërbi & Mali i Zi, Zvicër, Ukrainë, Australi,  Komuniteti Europian, U.S.A, Japoni, Norvegji, Republika e  Koresë, Singapor, Turqi.

"ADOL" sh.p.k. është pronare e markës tregtare dhe e patentës për konjakun "Gjergj Kastrioti Skënderbeu".


 
Terms and Conditions  /  Privacy Statement  / Linke te tjere  / Ndihma  / Harta
Deizajni: Vatra / Programimi: ShqiperiaCom / © 2005 ADOL Shpk
eXTReMe Tracker