rreth nesh
historiku kantinËs
zanafilla
vlerËsime
produktet
album
markat & patentat
të rejat e fundit
kontaktet
Shume shpejt "ADOL" sh.p.k. do te hedh ne treg dy produkte te reja konjaku " Gjergj Kastrioti Skenderbeu" : njeri prej te cileve prodhim i vitit 1999; dhe nje i ambalazhuar ne shishe qelqi 0.1 L.

Produktet ofrojne cilesi te larte dhe nje paraqitje estetike te kohes.

Kliko për më shumë...


DONI "SKENDERBEU"-N ORIGJINAL?

NXITONI NE KANTINEN TONE ! 
Terms and Conditions  /  Privacy Statement  / Linke te tjere  / Ndihma  / Harta
Deizajni: Vatra / Programimi: ShqiperiaCom / © 2005 ADOL Shpk
eXTReMe Tracker