rreth nesh
historiku kantinËs
zanafilla
vlerËsime
produktet
 
  konjak
  raki
  fërnet
  ponÁ
album
markat & patentat
të rejat e fundit
kontaktet
... kliko në foto për me shumë informacion

1.1 shishe me Raki Moskat "Adol", e bardhe 0.5 litershe, e cila peshon neto 0.390 kg.

Rakia eshte 6 vjeçare dhe paketohet ne kuti kartoni (me permasa 0.38x0.30x0.27; me peshe 0.570 kg).
Nje kuti mban 20 shishe; pesha neto 10 litra; pesha bruto 18 kg.

Kod bari i shishes 530000008017.
Kod bari i kutise 530000008018 .

Cmimi eshte Ex Works Tirane, per kualitetin dhe paketimin e mostres qe ekspozohet.

Kutitë e kartonit vendosen në paleta.
Paletat janë prej druri me përmasa (euro paleta ) 120 cm x 100 cm x 15 cm lartësi.
Një paletë merr : 54 kuti kartoni me Raki Moskat "Adol" - 0.5 L - 972 kg. 
Terms and Conditions  /  Privacy Statement  / Linke te tjere  / Ndihma  / Harta
Deizajni: Vatra / Programimi: ShqiperiaCom / © 2005 ADOL Shpk
eXTReMe Tracker